Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, από τις 5μμ μέχρι και τις 8μμ, μπορείς κι εσύ να γίνεις μέρος της Ιστορίας ενός από τα πιο εμβληματικά περιοδικά που βρίσκεις στη χώρα μας. Η οικογένεια του #echaritygr ανοίγει τον Οκτώβρη με ένα ξεχωριστό και βαθιά ανθρώπινο εργαστήριο.

Αν είσαι κι εσύ αναγνώστης του Περιοδικού δρόμου «Σχεδία», σου αρέσει η τέχνη και θέλεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους πίσω από το κόκκινο γιλέκο, είσαι προσκεκλημένος σε μια ξεχωριστή πρωτοποριακή έκθεση αντικειμένων που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι, φαντασία και… πολλά αδιάθετα περιοδικά δρόμου Σχεδία που τόσο οι πωλητές όσο και φίλοι του περιοδικού, τα μεταπλάθουν σε έργα τέχνης αλλά και χρηστικότητας.

Στον φιλόξενο χώρο του Toms Flagship Thessaloniki, Τσιμισκή 22, θα ενημερωθείτε για το όραμα και τις αξίες του προγράμματος #ShediaArt, που στοχεύει στην επαναχρησιμοποίηση, τον επανασχεδιασμό και τη μεταμόρφωση ενός περιοδικού σε νέα χρηστικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, χάρη στο ζήλο και το ταλέντο των δημιουργών τους.

Η ζωντανή έκθεση θα είναι δωρεάν προσβάσιμη για το κοινό από τις 2 μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου ενώ το Σάββατο 6/10 θα λάβει χώρα ένα συγκινητικό #workshop όπου οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν τα επόμενα χρηστικά αντικείμενα του Σχεδια Art.

Τα έσοδα από την πώληση των έργων υποστηρίζουν τις δράσεις και το όραμα της Σχεδίας.