Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με ηχοχρώματα αργεντίνικης μουσικής, βήματα που γοητεύουν και προορισμό μία μοναδική μιλόνγκα, πραγματοποιείται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, για τους επισκέπτες και τους επιβάτες του αεροδρομίου.

Επιδέξιοι tangueros υπόσχονται να παρασύρουν σε μια μοναδική εμπειρία αρμονίας, χορού και πάθους τους παρευρισκόμενους στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, το χώρο ο οποίος το διάστημα μεταξύ 12:00 με 13:30 μετατρέπεται σε «πίστα τάνγκο»!

Τα πρώτα βήματα δείχνουν oι tangueros Κυριάκος Μίχας με την Eύα Δημητρίου από τη σχολή “TangoFix” και ο Κώστας Δούκας με την Αντιγόνη Πούλου από τη σχολή “Quickstep” Αργυρούπολης, ενώ στη συνέχεια την παράσταση πλαισιώνουν οι δασκάλες χορού Νεφέλη Λαΐνα (TangoFix) και Ναζελή Παπαδάκη (Χοροποίηση) όπου με τις άλλες ντάμες μάς παρουσιάζουν δύο only women χορογραφίες υψηλής τεχνικής και ερμηνείας.

To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα aia.gr και elculture.gr.