«Πριν έρθει η Επιστήμη να εξηγήσει τα φυσικά φαινόμενα και η Αρχαιολογία να δώσει απτές αποδείξεις για γεγονότα του παρελθόντος η Μυθολογία έδωσε τις απαντήσεις που ζητούσαν οι άνθρωποι των παλαιότερων εποχών.

Περπατώντας στα σοκάκια της Πλάκας όπου γεννήθηκαν οι μύθοι θα γνωρίσουμε καλύτερα την Αθήνα και τους μυθικούς βασιλείς της. Μία γεύση για την ακτινοβολία της Αθήνας μας δίνει η γνωστή διαμάχη Αθηνάς και Ποσειδώνα οι οποίοι ήρθαν σε σύγκρουση για να διεκδικήσει ο καθένας για τον εαυτό του αυτήν την όμορφη πόλη.

Θα μάθουμε πώς οι θνητοί αντιμετώπιζαν τους θεούς τους, δέχονταν την τιμωρία τους ή ακόμη έπεφταν θύματα του έρωτά τους.

Μέσα από έναν δίωρο περίπατο παρέα με έμπειρο συνεργάτη της Be a Greek θα ανακαλύψουμε αυτό το κομμάτι του παρελθόντος στην ομορφότερη ώρα της ημέρας. Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε τους μύθους που διασώθηκαν ανά τους αιώνες και να μάθουμε τον πραγματικό λόγο ύπαρξής τους. Γιατί ο μύθος είναι κάτι παραπάνω από ένα παραμύθι

* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης, πρέπει να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.

** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.