Έξι ξεχωριστοί μουσικοί ερμηνεύουν στιγμές από την πορεία του μοναδικού Λέοναρντ Κοέν. Τρεις νέες τραγουδίστριες με πολύ διαφορετικές πορείες αλλά με  κοινή ανάγκη την αναζήτηση και κοινό χαρακτηριστικό το θάρρος προσεγγίζουν τραγούδια που έχει σφραγίσει η βαριά αντρική φωνή του Κοέν. Η εύθραυστη αθωότητα της  Nalyssa Green, η βαθιά εκφραστική φωνή της Sugahspank! και η καλλιεργημένη και ευέλικτη φωνή της Lou is συγκατοικούν στη σκηνή πλαισιωμένες από τον βιρτουόζο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλο, τον μαέστρο Γιώργο Δελλή στα πλήκτρα, και τον λακωνικά μελωδικό ‘Αδωνι Γουλιέλμο στην κιθάρα (Swing Shoes).

Το αφιέρωμα στον Λέοναρντ Κοέν που θα απολαύσουμε την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 9 μ.μ. στο café του Νομισματικού Μουσείου, προετοιμάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο Κοέν αποτελεί μια μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη. Ποιητής, μουσικός, δάσκαλος και μαθητής μοιράστηκε τις σκέψεις του και τη ζωή του μέσα από απλές μελωδίες και μια βαθιά «θεία» χρυσή φωνή. Πολλές ανθρώπινες  αδυναμίες ζουν στα τραγούδια του περιμένοντας τη στιγμή που θα τις βρει το φως μέσα από κάποια χαραμάδα. “There is a crack in everything that’s how the light gets in”. Γοητευτικός, ευγενικός και ουσιαστικός όπως τα τραγούδια του  ο Λέοναρντ έζησε μια γεμάτη ζωή.  Πνεύμα και σώμα, χιούμορ και μελαγχολία, ταξίδι και προορισμός, είναι δίπολα που κατέκτησε.