Διεθνές Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου από τον Λεωνίδα Καβάκο

Τριήμερο σεμινάριο από τον διεθνούς φήμης βιολονίστα με ενεργούς συμμετέχοντες και ακροατήριο

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο, ο οποίος πραγματοποιεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Διεθνές Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με ενεργούς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το πιο σημαντικό μουσικό και εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς διοργανώνεται και παρουσιάζεται από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στις 6, 7 & 8 Μαΐου 2016, στο Κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Λεωνίδα Καβάκου στην Αργυρώ Μποζώνη

Κατά τα προηγούμενα έτη συμμετείχαν σε αυτό νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Αρμενία, Μεξικό και το Βέλγιο κ.ά. Το Σεμινάριο είναι διάρκειας τριών ημερών και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους ακροατές, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν με την παρουσία τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 15 €
tags / workshops

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.