Επτά: Ο μαγικός αριθμός της ολοκλήρωσης και της νέας αρχής. Θανάσιμα: Φθείρουν τη σάρκα σου, παγιδεύουν την ψυχή σου, σε ρίχνουν στο βούρκο τον παλιό. Αμαρτήματα: Μια αίσθηση κακού, ένα υπερβολικό πάθος, που ξεπερνάει τα όρια τα δικά μας ή των άλλων.

Επτά θανάσιμα αμαρτήματα.
Είναι πραγματικά αμαρτωλές οι πράξεις μας ή μήπως οι σκέψεις μας μπορεί να είναι και λυτρωτικές; Πού θα σε οδηγήσει η λαγνεία σου και πού θα φτάσεις με την οργή; Τι σημαίνει φθόνος, πώς νιώθεις για την αλαζονεία σου και πώς είναι η οκνηρία; Πόσο λαίμαργος μπορείς να είσαι και πού θα καταλήξεις με την απληστία σου;

Το σώμα μιλά. Το σώμα πάλεται. Το σώμα αντιδράει. Και η φωνή σας καλεί σε μια παράσταση που δεν υπάρχουν πρέπει, μη και αντιστάσεις!

Η ανοιχτή, πολυδραστική ομάδα Fabrica Athens αποτελείται από νέους καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν το θέατρο ως «φάμπρικα», ως ένα εργοστάσιο ιδεών και τεχνών. Μέσα από τη διαδικασία εργαστηρίων που επίκεντρο έχουν το θέατρο της έρευνας, έξι μέλη της ομάδας οδηγηθήκαμε στη συνδημιουργία μιας παράστασης, βασισμένης από την αρχή στις δικές μας ανάγκες και τους προσωπικούς μας δρόμους έκφρασης.

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα ως ιδέα έγινε το κίνητρο για την ομάδα Fabrica Athens Theater Group να ερευνήσει και να ανακαλύψει με το σώμα, το λόγο και τη φαντασία τις σκέψεις της για τις αμαρτίες. Οι προσωπικές μας καταθέσεις μεταμορφώθηκαν σε ομαδικά βιώματα και κατάφεραν να συνθέσουν εικόνες διαφορετικές σε μια παράσταση που όλα γίνονται από όλους. Αμαρτία είναι…;

Η παράσταση παρουσιάστηκε στο 4o handmade & recycled theater festival στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα και αποτελεί ένα συνεχές work-in-progress project.