Με τη γνωστή και επιτυχημένη συνθέτρια, Ευανθία Ρεμπούτσικα, που γνωρίσαμε όλοι μέσα από τις μελωδίες της «Πολίτικης Κουζίνας», πραγματοποιείται η πρεμιέρα του 4ου Fly me to the Moon στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 στις 12:00, η καλλιτέχνιδα μας «ταξιδεύει» με μουσικές γεμάτες χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης.

Το πρόγραμμα, αποτελεί μέρος της ενότητας «Among the Stars» και περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα πιο γνωστά της έργα, με μουσικές μέσα από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Μαζί με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στη σκηνή έρχονται και 3 ταλαντούχοι μουσικοί, ο καθένας με το δικό του στυλ, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος με το τζαζ άγγιγμα του στο πιάνο, ο Πάνος Δημητρακόπουλος ο οποίος μαγεύει με το κανονάκι του και ο Βαγγέλης Καρίπης με τον παλμό και τα μελωδικά του κρουστά, πλαισιώνουν αρμονικά την καλλιτέχνιδα. Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού είναι γνωστή και μαζί με τους  σολίστες της, θα δημιουργήσουν μια μοναδική αεροδρομιακή εμπειρία.

Συντελεστές:
Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο
Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Βαγγέλης Καρίπης – κρουστά
Νίκος Βεκύρης – ήχος

Πάρτε μία γεύση από την εμφάνιση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα
στο Αεροδρόμιο της Αθήνας:

Το «Among the Stars» αποτελεί τη νέα ενότητα του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture που φιλοδοξεί να φέρει αγαπημένους καλλιτέχνες κοντά στο κοινό του αεροδρομίου.

Μπορείτε να απολαύσετε το πρόγραμμα στο χώρο ελεύθερης πρόσβασης του Εμπορικού Κέντρου του αεροδρομίου, επίπεδο αναχωρήσεων.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα http://www.aia.gr και www.elculture.gr.