Μια ομάδα tangueros βάζει τους επισκέπτες και επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε αγιοβαλεντίνικη διάθεση με ένα show που γιορτάζει όλες τις «αντανακλάσεις» του αργεντίνικου tango.

TANGart, reflections of tango

Η ομάδα TANGart, reflections of tango δημιουργήθηκε το 2011 από τους Θοδωρή Γεωργεδάκη και Εβελίνα Σαραντοπούλου, δραστηριοποιείται στην Αθήνα και είναι αφιερωμένη στη μελέτη, στην ανάδειξη και στη διδασκαλία όλων των «αντανακλάσεων» του αργεντίνικου tango σε επίπεδο χορού, μουσικής, ποίησης, κουλτούρας και πολιτισμού. Έχει σημειώσει αξιόλογη πορεία στην ανάπτυξη του tango στη χώρα μας, αποτελώντας μία από τις σχολές με το μεγαλύτερο αριθμό ενεργών μαθητών, ενώ έχει διοργανώσει σημαντικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έξι ζευγάρια επαγγελματιών χορευτών της TANGart θα βρίσκονται στο χώρο του αεροδρομίου για να μας παρασύρουν με το show τους στον γεμάτο πάθος κόσμο του αργεντίνικου tango υπό τις μελωδίες του παραδοσιακού μπαντονεόν. Εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε το Βαλεντίνο σας και να ακολουθήσετε τα βήματά τους!

Το Perform in Art αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.