Λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, η επιχείρηση και οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες  για τις 25 και 26 Ιουλίου παραστάσεις στην Ταράτσα του Φοίβου. Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.


Η «Ταράτσα του Φοίβου» το κωμικό, μουσικό, ονειρικό πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά κάτω από την Ακρόπολη (με τη συμμετοχή του έξοχου Θανάση Αλευρά και με μάγους, μπουρλέσκ και stand up comedy) κλείνει τον κύκλο του Ιουλίου μετά από 2 μήνες εξαιρετικής επιτυχίας με καλεσμένους που δεν θα τους βρεις εύκολα μαζί στον ίδιο χώρο: από τον Σαββόπουλο ως την Μαρίζα Ρίζου, από τον Κραουνάκη ως την Ματούλα Ζαμάνη, από τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας ως την Κανελλίδου.

Και κλείνει με την πιο ιδιαίτερη καλεσμένη ανάμεσα στους «μουσικούς ήρωες» του Φοίβου Δεληβοριά:

Την σπουδαία Λένα Πλάτωνος, αληθινή πρωτοπόρο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, ιδιοφυή συνθέτη και ποιήτρια, που η διεθνής της πλέον αναγνώριση, αλλά και η διαρκής ανακάλυψη της μουσικής της από τους νεότερους την κάνουν έναν πόλο διαρκούς έμπνευσης για όλους όσους ασχολούνται με την μουσική στη χώρα μας.  Εμφανίζεται σπάνια, κάθε της εμφάνιση όμως αποτελεί ένα αληθινό γεγονός, απρόβλεπτο και ανεξίτηλο.

Με το πιάνο της, τον σπουδαίο, sui generis ερμηνευτή Γιάννη Παλαμίδα και τον μόνιμο συνεργάτη της Στέργιο Τσιρλιάγκο στους ήχους και τους προγραμματισμούς θα κάνουν «Σαμποτάζ» στο τελευταίο διήμερο της Ταράτσας μας με τραγούδια από τη «Λιλιπούπολη» ως τώρα – σε μια μοναδική σύμπραξη με τον Φοίβο.

Μαζί της θα είναι κι  ένα κατ’εξοχήν μουσικό παιδί της. Η Sissi Rada, που πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο από την Inner Ear, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Στο stand up comedy θα είναι ο μοναδικός Θωμάς Ζάμπρας. Ο θίασος της Ταράτσας θα είναι όλος εκεί με τα μοναδικά νούμερα και τα τραγούδια του.