«Με στόμα που γελά» ο δίσκος της χρονιάς από τους Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα, αλλά η συνύπαρξη στην σκηνή των δύο κορυφαίων δημιουργών και η περιοδεία τους θα είναι το γεγονός των επόμενων αρκετών ετών.
Το Σάββατο, πρώτη μέρα της φετινής μας φιέστας θα αναπτύξουν επί σκηνής, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τις ζωντανές εμφανίσεις τους σε απίστευτες, μοναδικές και σχεδόν πάντοτε sold out.

Λίγο νωρίτερα, οι Social Waste φέρνουν, το «hip hop της Μεσογείου» σε μία πρωτότυπη μίξη με λύρες, ντραμς, λαούτα για μία εκρηκτική live εμφάνιση.

Την Κυριακή οι Planet of Zeus και οι Vodka Juniors στο ίδιο stage μετά από αρκετά χρόνια για ακόμα μια μάχη. Οι μοναδικοί άρχοντες του ολέθρου, Vodka Juniors με ορμητικούς Ska – punk – hardcore ρυθμούς και σαρωτική τρέλα, συναντούν επί σκηνής τους αδιαμφισβήτητους ηγέτες του stoner rock ήχου Planet of Zeus.

Από κοντά και οι The Big Nose Attack, ρίχνουν και αυτοί στην μάχη, τις παθιασμένες blues-rock συνθέσεις τους. Κι επειδή έλειπε λίγο grunge ήχος θα έρθουν οι καλύτεροι: οι Breath After Coma, και οι The Mighty N συμπληρώνουν αυτό το “battle of bands”.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Σωκράτης Μάλαμας
Social Waste

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Vodka Juniors
Planet of Zeus
Big Nose Attack
Breath After Coma
The Mighty N