Η Full Moon Fiesta, ο νέος μουσικός θεσμός της Τεχνόπολης, έρχεται για δεύτερη χρονιά με ένα πρόγραμμα που θα μετατρέψει το βράδυ της 9ης Ιουλίου σε μία μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή.

Η Μαρίζα Ρίζου συναντά την Big Band του Δήμου Αθηναίων σε ένα πρόγραμμα γεμάτο γνωστές επιτυχίες αλλά και δικά της τραγούδια ειδικά διασκευασμένα για τη βραδιά. Το κορίτσι που έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμες sold out εμφανίσεις καταφτάνει στην Τεχνόπολη για ένα live με θετική ενέργεια. Η φωνή της θα γίνει «ένα» με τον ήχο της Big Band του Δήμου Αθηναίων, που απαρτίζεται από τους Έλληνες σολίστ που διακρίνονται για την δεξιοτεχνία τους στον αυτοσχεδιασμό, και την έχουν διευθύνει κορυφαίοι μαέστροι και συνθέτες της jazz.

Νωρίτερα στη σκηνή θα εμφανιστεί η πιο δροσερή μουσική παρέα με άμεσες αναφορές στις παλιές Αθηναϊκές και Επτανησιακές καντάδες, που έχει στις αποσκευές της, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πολυάριθμες συναυλίες στους μεγαλύτερους και πιο συντονισμένους με τις σύγχρονες τάσεις χώρους της χώρας ενώ το περασμένο καλοκαίρι άνοιξαν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τους Polkar, το όνομα της μπάντας τους στα σλάβικα σημαίνει «μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα», και το πρώτο τους album κυκλοφορεί με τον τίτλο «Όλα αρχίζουν».

Εκμέκ: Το ελληνικό συγκρότημα έρχεται με αέρα Ισπανίας

Το άνοιγμα της (post-)vintage βραδιάς θα γίνει από τους Εκμέκ, το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει πάντα ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία και έχουν ήδη στα σκαριά το επόμενό τους album.