Η νέα περιοδεία του Κ. Βήτα ξεκινά από το Λονδίνο

Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει με νέα τραγούδια και μια σύντομη περιοδεία

Μετά από έναν δίσκο και μια μοναδική συναυλία που ξάφνιασε και συγκίνησε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα επανακάμπτει στις προσωπικές του μουσικές.

Πειραματικός, αλλά ταυτόχρονα και οικείος, επιστρέφει με μια σύντομη περιοδεία με πρώτο σταθμό της το The Garage του Λονδίνου την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, για να παρουσιάσει καινούργιο υλικό (από το νέο του digital E.P. «Περίεργη Ώρα» που περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σύντομα) αλλά και τραγούδια από όλη του την δισκογραφία.

Για την καινούργια του δουλειά αλλά και τις προθέσεις του για τις συναυλίες που έρχονται ο ίδιος ο Κωνσταντίνος λέει: «Προσπαθώ να εξελίξω τη μουσική μου ώστε να αποκτήσει την ελευθερία που θέλω να έχει, αισθάνομαι πως βρίσκομαι ανάμεσα σε διάσπαρτα στοιχεία και μέσα από εκεί αρχίζω να βρίσκω το κέντρο. Προσπαθώ η μουσική μου, όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ηχητική παραγωγή, να μεταφέρει μια ακατέργαστη δύναμη».

Η περιοδεία ξεκινάει από το Λονδίνο στο The Garage στις 21 Φεβρουαρίου, όπου πριν από τον Κωνσταντίνο θα βρεθεί στη σκηνή η Nalyssa Green με την μπάντα της. Ακολουθεί το Stage Club στη Λάρισα την 1η Μαρτίου και το Fix Factory την επόμενη μέρα Σάββατο 2 Μαρτίου με opening act τους Tendts.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία στο Piraeus Academy στο Σάββατο 30 Μαρτίου την οποία θα ανοίξουν οι Midnight Zero.

Σταθμοί περιοδείας:

Λονδίνο – The Garage, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Λάρισα – Stage Club, Παρασκευή 1 Μαρτίου

Θεσσαλονίκη – Fix Factory, Σάββατο 2 Μαρτίου

Αθήνα – Piraeus 117 Academy, Σάββατο 30 Μαρτίου

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.