Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, είτε απλοί αναγνώστες που αναζητούν κάτι ενδιαφέρον να διαβάσουν, είτε φανατικοί συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να συμπληρώσουν τα κενά στη συλλογή τους, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον πλήρως κλιματιζόμενο χώρο του Impact Hub Athens.

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, αλλά και πάρα πολλά ελληνικά, manga, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers και πάσης φύσεως collectibles θα βρίσκονται εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις των επισκεπτών (αλλά και οι οικονομικές τους δυνατότητες), θα βρουν κάτι που θα αξίζει να το ανακαλύψουν.

Στο Comicdom Bazaar θα βρίσκεται μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και collectibles, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια. Comics δηλαδή για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα περιμένουν τους επισκέπτες από το πρωί, με ευχάριστη διάθεση και πολλά comics.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως πωλητές στο Comicdom Bazaar και θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, μπορούν να στείλουν e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).