Η Sma Rag Da στο Six Dogs

Μας προσκαλεί σε ένα genre neutral musical safari και θα μας πει τραγούδια για ανθρώπους που πέφτουν από τον ουρανό

Η Sma Rag Da έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2013, μόλις στα δεκαεφτά της χρόνια, και με το hit-single της “Take Your Time” έγινε αμέσως η αγαπημένη του indie κοινού, θυμίζοντας κάτι από Alex Turner, λίγο από Kate Nash αλλά και κάτι εντελώς νέο και ανεπιτήδευτο.

Πρόσφατα η Sma Rag Da επέστρεψε στην Ελλάδα και μας ξανασυστήθηκε μέσω του δεύτερου της άλμπουμ με τίτλο Wisdom Tooth. Απο τότε ακολούθησαν το Broken Greek EP με τον Άγγλο παραγωγό Brodsky, ένα 2-track EP με διασκευές στα ηπειρώτικα τραγούδια “Αθαμανία Όμορφη” και “Τσοπανάκος Ήμουνα” καθώς και τα singles “2017 was such a f*cking crappy year” και “Too sad to function”.

Όσοι την ακολουθείτε ήδη, θα γνωρίζετε πως υπάρχουν πολλοί παραπάνω λόγοι να την αγαπήσει κανείς πέραν της μουσική της. Εκτός απο την αφοπλιστική ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της, η Sma Rag Da ξεχωρίζει για το ενδιαφέρον της να ανοίγει συνεχώς διάλογο μέσα απο τα μουσικά της πρότζεκτ και να μπλέκει μουσικά είδη κι επιρροές.

Την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη μας προσκαλεί σε ενα genre neutral musical safari στο οποίο θα μας πει τραγούδια για ανθρώπους που πέφτουν από τον ουρανό, τραγούδια για μπαστούνια του μπέηζμπολ, για φρονιμήτες, για ανεκπλήρωτους έρωτες και ένα σωρό ακόμη προσωπικές ιστορίες.

Στο μουσικό αυτό σαφάρι θα έχει παρέα τους: Manos Angelakis, Amalia, Nalyssa Green, Στάθη Δράκο, Jef Maarawi, Daphne & the Fuzz, George Zervos και Joanna Drigo.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.