Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ύστερα από την επιτυχία των εμφανίσεών του στο ανανεωμένο ΚΡΕΜΛΙΝΟ στον Πειραιά, ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο παραστάσεων, παρουσιάζοντας το αχρείων δράμα: «Καθαρή εξόδιος – Κάθε βράδυ με άλλη». Η παράσταση ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του πρώτου κύκλου, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή της Φωτεινής Αθερίδου και συνεχίζει για 4 ακόμη Σάββατα του Δεκέμβρη.

Ο Τσολιάς, ως γνωστό καμάκι των Αθηνών, Πειραιώς και πάσης Ελλάδος, θα πηγαίνει με άλλη γυναίκα κάθε Σάββατο, ενώπιον του φιλοθεάμονος κενού. Έτσι λοιπόν θα υποδέχεται στη σκηνή κάθε εβδομάδα μια ξεχωριστή γυναίκα τραγουδίστρια σε ρόλο έκπληξη για την ίδια: Ρίτα Αντωνοπούλου (Σάββατο 1/12), Ανδριάνα Μπάμπαλη (Σάββατο 8/12), Φωτεινή Βελεσιώτου (Σάββατο 15/12) και Δήμητρα Γαλάνη (Σάββατο 22/12).

Πρόκειται για μια μουσικό-σατιρική παράσταση πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού, μια αντιφασιστική παράσταση πικρού μήκους και ύφους, μια κοινωνιολογική παράσταση με Λατινογενείς προ-εκστάσεις.

Θα σερβιριστούν τα κακώς κείμενα μέσα από ένα επιθεωρησιακό αθυρόστομο κείμενο. Θα ακουστούν παλιές μουσικές με νέους στίχους που έτυχαν «επικαιροποίησης» για λόγους απ-ντέητ. Θα προβληθούν βίντεο με πολιτικούς μεσσίες και πολιτικές δυσφημίσεις με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο-ΜΑΤ, Μπαλούρδο. Θα μοιραστούν σφιχτές υψωμένες γροθιές. Θα φαγωθούν δακρυγόνα.

«ΑΛΕΡΤ: Η παράσταση περιλαμβάνει αστεία σεξιστικά, ομοφοβικά, ξενοφοβικά, μικροβιοφοβικά (γιατί όχι;) και κυρίως αστεία για ό,τι την σπάει και για ό,τι βγάζουν σπυριά οι θιασώτες του ορθού πολιτικού λόγου».