Η παράσταση «Μάχες με Νεράιδες» του Στέλιου Ανατολίτη ήρθε για να μείνει. Πήρε 5 αστέρια στις κριτικές κοινού στο Αθηνόραμα και με πολλή φόρα έρχεται στην Πάτρα για να δώσει μάχες με νεράιδες, με την κίνηση στους δρόμους, με την ενηλικίωση και τον πλανήτη γενικότερα.

Ο Στέλιος Ανατολίτης, standup κωμικός, αυτοσχεδιαστής, μικρός Youtuber παρουσιάζει τη σόλο παράστασή του Μάχες με Νεράιδες στο Θέατρο act, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 21.30.

Οι «Μάχες με Νεράιδες» του Στέλιου Ανατολίτη είναι μια συλλογή αγαπημένων κειμένων μετά από τέσσερα χρόνια συνεχής παρουσίας στην standup σκηνή -κυρίως- της Θεσσαλονίκης. Δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2017 και παρουσιάστηκε στο AthensComedyFestival 2018 στην τελική της μορφή.

Στην πρώτη της διαδρομή στην Αθήνα κέρδισε το κοινό και τώρα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Πάτρα. Πρόκειται για μια παράσταση που ανανεώνεται συνέχεια, ξεκινάει από το τώρα, κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν κι επανέρχεται στο παρόν. Μια παράσταση που μιλάει για την ενηλικίωση στην Ελλάδα της κρίσης και τα μεγάλα όνειρα. Οι Μάχες με Νεράιδες είναι ένας μεταφορικός τίτλος για τις μάχες που δίνουμε καθημερινά με όλα εκείνα που μας εκνευρίζουν ή μας απογοητεύουν και πως γίνεται τελικά να βγούμε νικητές από όλο αυτό.