Ένα παραμύθι που διεισδύει στα έγκατα της παιδικότητας του ανθρώπου, στην αγνή προέλευση των ευχών, «Με οικογένεια» σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καλογιάννη, στο θέατρο «Χυτήριο», ζωντανεύοντας λέξεις, εικόνες, φιγούρες-ήρωες αντανακλάσεις μορφών της πραγματικότητας.

Αυτός ο χειμώνας θυμίζει μυθιστόρημα, από εκείνα που ζητούν τη ζεστασιά και την θαλπωρή της οικογένειας, την αγάπη, μια αγκαλιά από ολάκερη την ανθρωπότητα.

Το αριστούργημα του Hector Malot, «Με οικογένεια», «χρωματίζει» με συναισθήματα τη σκηνή του Θεάτρου «Χυτήριο», για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, προσκαλώντας τους σε μια περιπέτεια με προορισμό τη φαντασία, τον κόσμο των ονειροπόλων, εκεί όπου κατοικούν οι άνθρωποι της πίστης, εκείνοι που  θρέφουν την αθωότητα μέσα τους, ακόμη κι όταν όλα γύρω τους παρακμάζουν.

Το παραμύθι αυτό, που «πλάστηκε» από τον  Hector Malot με χρώμα, τρυφερότητα και ευαισθησία, φωτίζει τις ψυχές των ανθρώπων, που μάχονται καθημερινά για την επιβίωση, την ευτυχία, τ’ όνειρο, και βυθίζονται στο σκοτάδι όταν όλα γκρεμίζονται, όμως, πάντοτε ανακαλύπτουν το παράθυρο της «ελπίδας» τους.