Νίκος Κυπουργός: Στον μυστικό κήπο

O συνθέτης διευθύνει την Ορχήστρα των Κυκλάδων και αποκαλύπτει τα «μυστικά» του μουσικού του κήπου

Από τη συμφωνική και την πειραματική ως την παραδοσιακή μουσική κι από την όπερα ως το τραγούδι για παιδιά, το έργο του Κυπουργού, διακρίνεται για την πολυμορφία και την μελωδικότητα του συγκεράζοντας μουσικά ιδιώματα και ήχους από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας.

Σε αυτή την εφ’ όλης της ύλης συναυλία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ο συνθέτης διευθύνει ο ίδιος την Ορχήστρα των Κυκλάδων, την πολυσχιδή ορχήστρα που ίδρυσε το 2010 στη Σύρο, και αποκαλύπτει τα «μυστικά» του μουσικού του κήπου με τις φωνές της Σαβίνας Γιαννάτου και του Δώρου Δημοσθένους.

Μαζί τους καλεσμένοι όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μυρτώ Παπαθανασίου, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, ο Ζαχαρίας Καρούνης, η Μαρίνα Σάττι, η Παιδική χορωδία Rosarte της Ρόζης Μαστροσάββα, το Φωνητικό σύνολο fonés, η Φιλαρμονική του Δήμου Ωρωπού σε διεύθυνση Μαρίνου Γαλατσινού, αλλά και η Λένα Κιτσοπούλου, έρχονται να τιμήσουν τον μουσικό απογειώνοντας τη συναυλία σε μία πραγματική μουσική γιορτή.

Συντελεστές

Σκηνοθετική επιμέλεια: Πάρις Μέξης
Σχεδιασμός φωτισμών: Χριστίνα Θανάσουλα
Ήχος: Γιώργος Καρυώτης

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 35 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.