Ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Μαθές και ο στιχουργός Μάνος Σαγκρής παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ανήλικο».

12 καινούρια τραγούδια που κυκλοφορούν από τη «Μικρή Άρκτο». Ανάμεσά τους το τραγούδι «Οι αιρετικοί» (Β’ βραβείο από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και το Δημήτρη Παπαδημητρίου στους 4ους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού)  αλλά και το «Παιδί» (πρώτη θέση στο διαγωνισμό νέων δημιουργών του 39ου River Party), τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, ως προπομπός του ολοκληρωμένου album.

Από τα πρώτα παιδικά χρόνια, την εφηβεία μέχρι και τα ενήλικα χρόνια, τη συνειδητοποίηση, τον έρωτα και τις πιο βαθιές αναζητήσεις, οι στίχοι του Μάνου Σαγκρή εξομολογούνται ιστορίες για ένα αστικό τοπίο που μεγαλώνει σταθερά «ανήλικο».

Ο Γιάννης Μαθές έβαλε μουσική, ενορχήστρωσε και τραγούδησε. Και στα τρία, χρησιμοποίησε διάφορα χρώματα. Αυτά που αγαπάει. Δύση, Ανατολή, Μεσόγειος, Βαλκάνια, Ελλάδα.

Ο Γιάννης Μαθές και ο Μάνος Σαγκρής, αποτελούν τη νέα «δυάδα» στο ελληνικό τραγούδι. Με επίκεντρο το λόγο και την ερμηνεία του μέσα στις κατάλληλες μουσικές ατμόσφαιρες, δούλεψαν για καιρό μαζί, ανακαλύπτοντας ακόμα καλύτερα τον εαυτό τους και τα μέσα έκφρασής τους. Στίχοι, μουσική και ενορχήστρωση ενώνονται και δημιουργούν «σενάριο» και «soundtrack» για το «Ανήλικο», έναν ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών, που αποτελεί την αφετηρία τους στην ελληνική δισκογραφία.