Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Jack Heart and The Love Ghosts μαζί τον πολυδιάστατο Jef Maarawi.

Jef Maarawi

Jack Heart & The Love Ghosts (live)

Ο Jack Heart είναι η καλλιτεχνική περσόνα του Νικόλα Κοκολάκη. Τον Ιούνιο του 2017 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο δίσκο του με τίτλο Emotional Piñata . Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, κυκλοφόρησε στην Inner Ear Records ένα 7’’ με τίτλο «108».

Ύστερα ήρθαν οι The Love Ghosts και πήγαν και κλείστηκαν σε έναν πύργο στη Μάνη για να ηχογραφήσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο «Blue Eternity» όπου θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Τα καινούρια τραγούδια παίχτηκαν για πρώτη φορά ζωντανά στο Ejekt Festival 2018, ενώ μοιράστηκαν το stage με τον Nick Cave and the Bad Seeds, Editors, Wolf Alice και Protomartyr.

Jef Maarawi (live acoustic set)

Ο Jef Maarawi είναι μουσικός και ηθοποιός από την Αθήνα. Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και είναι επηρεασμένος από folk μουσικούς όπως ο Bonnie Prince Billy, o Eliott Smith και ο Father John Misty, καθώς και από την βραζιλιάνικη μουσική κουλτούρα.

Το 2007 ξεκίνησε το μουσικό project «Egg Hell» και κυκλοφόρησε ένα ομότιτλο EP το 2009. Ακολούθησαν ένα δεύτερο EP με τίτλο «Brownie Crumbs» το 2011 και το πρώτο album με τίτλο «Once Part of a Whole Ship» το 2014.

To χειμώνα του 2016 ηχογράφησε στο στούντιο του King Elephant τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Comfort Food», που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2017 από την Inner Ear.