Οι Science Reactors επιστρέφουν στον χώρο του Μουσείου των Ηρακλειδών, για να «αποζημιώσουν» τους φίλους τους που δεν μπόρεσαν να τους παρακολουθήσουν στην προηγούμενη παράσταση τους.

Οι επιστήμονες της ομάδας Science Reactors, προερχόμενοι από ποικίλους  επιστημονικούς τομείς, στοχεύουν για άλλη μια φορά να αναδείξουν, με τον ξεχωριστό, αντισυμβατικό  αλλά και προσωπικό τους τρόπο, θέματα που μας ενδιαφέρουν, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της Επιστήμης.

«Επιστήμες που απολαμβάνουν να αυτοσαρκάζονται, ζώδια που “κλείνουν” σπίτια, ένα εξελικτικό δράμα ανάμεσα σε δύο βασίλεια… η λύση ίσως μια μπανάνα, αισθητήρες σε κατάσταση πανικού, μεθυστικά ευχάριστες εξηγήσεις των διαφορών ανδρικού και γυναικείου εγκεφάλου, διασκεδαστικοί οτοκορέκτορες του αναπαραγωγικού, αρχαιολογικές ανησυχίες οδηγών ταξί, ανοιχτά μυαλά σαν αλεξίπτωτα έτοιμα να δημιουργήσουν, ένας υπολογιστής που θα ήθελες να μπεις στα γρανάζια του, και… ένα event έκπληξη, συνθέτουν το πρόγραμμα της Παρασκευής».

«Τι κοινό μπορεί να έχει το Stand up με την Επιστήμη; Πώς επιστημονικά θέματα μπορούν να γίνουν κατανοητά με διασκεδαστικό τρόπο και χιούμορ;»

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά,  οι Science Reactors υπόσχονται να σας μυήσουν στα «μυστικά» τους.