Οι Whereswilder επιστρέφουν στη σκηνή του An Club

Whereswilder

Μαζί τους στη σκηνή δύο νεοσύστατα acts της ελληνικής σκηνής, οι Pale Oaks και οι Pelion Rivers

Με δύο δίσκους πλέον στις αποσκευές τους (Hotshot, Yearling), οι Whereswilder κλείνουν το Mission to Sail Tour στην πόλη τους. Μαζί τους εκείνη τη μέρα θα ανέβουν στη σκηνή δύο νεοσύστατα acts της ελληνικής σκηνής, οι Pale Oaks και Pelion Rivers.

Whereswilder – Hotshot LP
Το Hotshot κυκλοφόρησε στα τέλη Μαρτίου του 2017. Με νέο line-up και σαφώς πιο εξωστρεφείς (όπως υποδεικνύεται από τον τίτλο και το εξώφυλλο), οι Αθηναίοι επέστρεψαν με ένα αμιγώς feelgood, ροκ άλμπουμ.
Στα έντεκα νέα τραγούδια που περιέχονται στο “Hotshot”, οι Whereswilder διατηρούν ανέπαφο τον old-school κιθαριστικό χαρακτήρα τους, κάνοντας παράλληλα συνθετικά βήματα που θα θυμίσουν στον ακροατή τη singer-songwriter εποχή της δεκαετίας του ’70. Κοινός συντελεστής σε όλα αυτά είναι η άποψη του παραγωγού Άλεξ Μπόλπαση, με τον οποίο το συγκρότημα μετρά πλέον δύο κυκλοφορίες.
Ο ζωγραφικός πίνακας του ανερχόμενου εικαστικού, Νίκου Τσουνάκα, αποτελεί το βασικό στοιχείο του artwork και αναδεικνύει πλήρως τον χαρακτήρα του “Hotshot”.
Το Hotshot κυκλοφορεί σε LP και digital album από την Inner Ear.

Pale Oaks
Συνδυάζοντας ένα μεγάλο εύρος επιρροών από το alternative rock των Jimmy Eat World, Biffy Clyro και Thrice μέχρι την synth pop των M83 και CHVRCHES οι Pale Oaks δημιουργούν ένα ιδιόμορφο αποτέλεσμα που αποτίει φόρο τιμής στις επιρροές του, προτείνοντας
ταυτόχρονα μια δική του, ολόφρεσκη ταυτότητα.
Στο σύντομο διάστημα από την δημιουργία τους έχουν καταφέρει να παίξουν τόσο στην κέντρικη Ευρώπη και στα Βαλκάνια όσο και σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.
Το πρώτο EP των Pale Oaks ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε από τον Άλεξ Κετεντζιάν(Planet Of Zeus,Despite Everything) στα Unreal Studios και το mastering έγινε από την Emily Lazar (Foo Fighters,Tegan and Sara,Touche Amore) θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Pelion Rivers
Ο Pelion Rivers γράφει μουσικη για ταξίδια. Ταυτίζεται με τα αιλουροειδή ενώ το παθος του είναι η ζωγραφική σκανδιναβικών τοπίων σε λευκό καμβά. Εν μέσω ηχογράφησεων, θα μας συστηθεί παρουσιάζοντάς μας υλικό από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε παραγωγή Άλεξ Μπόλπαση.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.