Μοναδική οπερετική – Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Δύο δρώμενα αφιερωμένα στην Ελληνική και Βιεννέζικη οπερέτα από την Εθνική Λυρική Σκηνή

H Εθνική Λυρική Σκηνή «ετοιμάζει αποσκευές» για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και παρουσιάζει Ελληνικές και Βιεννέζικες Οπερέτες, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

Ένα χρόνο μετά την ιδιαιτέρως επιτυχημένη δράση-έκπληξη στο Αεροδρόμιο, επιστρέφει με δύο δρώμενα αφιερωμένα στην Ελληνική και Βιεννέζικη οπερέτα.

Τρεις νέοι ερμηνευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η υψίφωνος Ελένη Κουτσουμπή, η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη και ο βαρύτονος Χρήστος Λάζος, ερμηνεύουν, συνοδεία πιάνου, άριες και ντουέτα οπερέτες των Θεόφραστου Σακελλαρίδη, Φραντς Λέχαρ, Γιόχαν Στράους κ.α.

Η λυρική τέχνη και οι εντυπωσιακές φωνές των ερμηνευτών της ΕΛΣ, συνοδεύουν τους ταξιδιώτες, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία στο χώρο του Αεροδρομίου, λίγο πριν την αποχώρηση τους.

Το «Music Port» είναι μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και elculture.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.