Ο Αμερικανός Nickodemus γυρνάει τον κόσμο παίζοντας μουσική σαν DJ εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ στο ενδιάμεσο έχει βρει το χρόνο να κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και κάμποσες ακόμα συλλογές και να ιδρύσει τη δική του δισκογραφική, την πολύ επιτυχημένη ‘Wonderwheel’.

Nickodemus

Γέννημα θρέμμα Νεοϋορκέζος έγινε γνωστός παίζοντας μουσικές για “πολίτες του κόσμου”, φτιαγμένες για club και μπολιασμένες με ανατολίτικα και tropical οργανικά στοιχεία. Περίφημος remixer, έχει παραδώσει φανταστικές εκδοχές σε κομμάτια καλλιτεχνών όπως οι Bob Marley, Billy Holiday, Nina Simone, Thievery Corporation, Quantic, Mr Scruff, The Pimps of Joytime, Miguel Migs, Natasha Atlas και Quantic. Από dub σε electro, από house σε techno κι από εκεί σε latin, African και eastern ρυθμούς ο Nickodemus επιστρέφει στην Αθήνα και θα μας κάνει να χορέψουμε.

Ο Lucien Dubazz ξεκίνησε την καριέρα του ως freeform music style DJ με afro επιρροές από το 1997. Είναι ιδρυτής του αθηναϊκού Four Twenty Break Bar και έχει παίξει με σημαντικούς DJ και παραγωγούς από όλο τον κόσμο.