Η θεατρική ομάδα «Θα δούμε» παρουσιάζει τη νέα της δουλειά «Ο ουρανός πάνω από την πόλη», μια θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας «Wings of desire» (Τα φτερά του έρωτα) των Wim Wenders και Peter Handke (1987).

Πρόκειται για ένα «θεατρικό ντοκιμαντέρ», το οποίο μεταφέρει τους θεατές στην Αθήνα του σήμερα.  Μία πόλη που ψάχνει τα πατήματά της και την ύπαρξή της μέσα από τεράστιες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές αλλαγές.

Άνθρωποι που ζουν και συγκρούονται με την ανελέητη απλότητα της πραγματικότητας και την πνευματική τους οντότητα.  Το ανθρώπινο ένστικτο αντανακλά την αγγελική του διάσταση, ως σκιά, πάνω στους τοίχους της πόλης.  Η «ακροβασία» του ανθρώπινου είδους στη βίαιη προσαρμογή της εξέλιξης. Το βίαιο παρελθόν εξαγνίζεται και ψάχνει τη λύτρωση, σε ένα ακόμη πιο βίαιο παρόν. Μία ελεγεία για την ύπαρξη, την αναζήτηση, την αγάπη, τον έρωτα, την απώλεια, τη ζωή.

«Ο Ουρανός πάνω από την πόλη» είναι μία πολυπρόσωπη παράσταση, σύγχρονη, στην οποία συμμετέχουν δέκα ηθοποιοί, σε σκηνές που εναλλάσσονται με τρόπο καταιγιστικό, σχεδόν «κινηματογραφικό». Ο ρεαλιστικός λόγος εναλλάσσεται με τον ποιητικό.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης «Ο ουρανός πάνω από την πόλη»

Η παράσταση παρουσιάζεται στον Τεχνοχώρο Cartel, από τις 20 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 21 Φεβρουαρίου 2016.

Κάθε τριήμερο θα υπάρχει και ένα διαφορετικό δρώμενο με γνωστούς και νέους καλλιτέχνες (εικαστική έκθεση, χορός, μουσική), το οποίο θα εντάσσεται στην παράσταση χωρίς να την αλλοιώνει, αλλά αντιθέτως αποτελώντας μέρος αυτής.