Δύο ακόμα branded ονόματα της underground ηλεκτρονικής σκηνής συμπράττουν για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό. Ο Adam Beyer και οι Pan-Pot μπαίνουν στο booth του Gazi Music Hall. 

Adam Beyer

Adam Beyer

Ο Adam Beyer έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό στην ποιοτική ηλεκτρονική σκηνή. Η προοδευτική προσέγγισή του για τη μουσική εκφράζεται μέσα από το δισκογραφικό φαινόμενο Drumcode και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη μέσα από τα Drumcode parties, τα οποία έχουν παρουσία στα πιο φημισμένα φεστιβάλ και clubs ηλεκτρονικής μουσικής του πλανήτη. Οι Drumcode Nights, το δικής του έμπνευσης Junction 2 Festival στη Μεγάλη Βρετανία και τα ραδιοφωνικά broadcasts του σε περισσότερες από 53 διαφορετικές χώρες επιβεβαιώνουν πως ο Σουηδός είναι ένα θεμελιωμένα διεθνές κεφάλαιο της techno.

Όσο για το δίδυμο των Pan-Pot, οι διάσημοι Γερμανοί Tassilo Ippenberger και Thomas Benedix, δεν έρχονται συχνά στην Ελλάδα για να παίξουν. Αλλά όταν το κάνουν, η εμπειρία μένει αξέχαστη. Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και τα τελευταία 15 χρόνια γράφουν τη δική τους ιστορία, αρχικά κυκλοφορώντας αξιόλογα remix και από ένα σημείο και μετά παράγοντας techno ήχο πάντα με house αναφορές. Το 2005 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, το Popy and Caste, στη νεοσύστατη δισκογραφική Mobilee της Anja Schneider  και το 2007 κατέθεσαν στο κοινό το άλμπουμ Pan-O-Rama, μια ξενάγηση 360 μοιρών στη techno μουσική. To 2014 ίδρυσαν την δισκογραφική Second State και με κομμάτια όπως το Charly, το Confronted και το Captain My Captain κάνουν την παραμονή μας στον κόσμο ακόμα πιο ευχάριστη και μελωδική.

Pan-Pot

Pan-Pot

Τους Adam Beyer και Pan-Pot θα πλαισιώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee, Manolaco και Nico Rac.