Ο Monsieur Mininal, o δημιουργός που έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει η μουσική του, επιστρέφει με μία full band σύνθεση στο Roof Stage του gazarte την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Κάτω από τα αστέρια, με θέα στην πόλη, παλιές αλλά και νέες μελωδίες από το album του με τίτλο «Erotica» που σηματοδοτεί την επιστροφή του στον ελληνικό στίχο, με το single «Αγκαλιά», δημιουργούν το soundtrack που θα ταξιδέψει όλους στην καρδιά του καλοκαιριού.

Monsieur Minimal

Monsieur Minimal

Με ήδη 4 άλμπουμ στο ενεργητικό του, live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία), μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Αμερική και Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του «Πάστα Φλώρα») και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια τον τίτλο του indie/pop esthete.
Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρίας, «Mo.Mi Records», o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «High Times».
Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του μουσικό project το οποίο θα είναι στα Ελληνικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017.