Το μεγαλύτερο φεστιβάλ human beatbox της Νότιας Ευρώπης επιστρέφει στο six d.o.g.s το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox γιορτάζει τα πέντε χρόνια του και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της τέχνης δημιουργίας μουσικής μόνο με το ανθρώπινο στόμα, μέσα από ένα εξάωρο show αμείωτου ενδιαφέροντος. Παράλληλα, beatbox battles θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beatbox στο Βερολίνο το 2018.  

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία βραδιά beatbox battles υψηλού επιπέδου, με showcases από τους παγκόσμιους πρωταθλητές beatbox ALEXINHO και BMG από τη Γαλλία και τον GNO, Πρωταθλητή Ελλάδας, που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιστικές κατηγορίες είναι solo αντρών & γυναικών και για πρώτη φορά φέτος εντάσσονται οι κατηγορίες tag teams ( 2 άτομα) και teams ( 4-5 άτομα). Special guest και παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο mc Sifu VERSUS, host Dj o Dj Beatstrike των Word of Mouth και διαιτητής ο El Pap Chico, εμπνευστής του Beatbox Greece.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί δυναμικό σεμινάριο beatbox την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (15:00) στις εγκαταστάσεις της SAE Institute (Κοραή 2, Μοσχάτο) με θέμα «Βeatbox – Εικόνα και Ήχος» με ελεύθερη είσοδο.

Η επιμέλεια της διοργάνωσης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι του www.beatboxgreece.com, της διαδραστικής πλατφόρμας ανάδειξης της τέχνης του human beatbox στην Ελλάδα.