To 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox στο six d.o.g.s.

5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox

Μια βραδιά με beatbox battles υψηλού επιπέδου θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βερολίνο

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ human beatbox της Νότιας Ευρώπης επιστρέφει στο six d.o.g.s το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox γιορτάζει τα πέντε χρόνια του και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της τέχνης δημιουργίας μουσικής μόνο με το ανθρώπινο στόμα, μέσα από ένα εξάωρο show αμείωτου ενδιαφέροντος. Παράλληλα, beatbox battles θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beatbox στο Βερολίνο το 2018.  

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία βραδιά beatbox battles υψηλού επιπέδου, με showcases από τους παγκόσμιους πρωταθλητές beatbox ALEXINHO και BMG από τη Γαλλία και τον GNO, Πρωταθλητή Ελλάδας, που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιστικές κατηγορίες είναι solo αντρών & γυναικών και για πρώτη φορά φέτος εντάσσονται οι κατηγορίες tag teams ( 2 άτομα) και teams ( 4-5 άτομα). Special guest και παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο mc Sifu VERSUS, host Dj o Dj Beatstrike των Word of Mouth και διαιτητής ο El Pap Chico, εμπνευστής του Beatbox Greece.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί δυναμικό σεμινάριο beatbox την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (15:00) στις εγκαταστάσεις της SAE Institute (Κοραή 2, Μοσχάτο) με θέμα «Βeatbox – Εικόνα και Ήχος» με ελεύθερη είσοδο.

Η επιμέλεια της διοργάνωσης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι του www.beatboxgreece.com, της διαδραστικής πλατφόρμας ανάδειξης της τέχνης του human beatbox στην Ελλάδα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.