Ένα πολύχρωμο, πολυπολιτισμικό, Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνει φέτος ο Σύλλογος Βοήθειας ΠαιδιώνLalibela και είστε όλοι καλεσμένοι.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 11 έως τις 6, θα βρισκόμαστε στον Χώρο Τέχνης Ισόγειο, Αγ. Δημητρίου 14, στο κέντρο της Κηφισιάς, δίπλα στο πανέμορφο νεοκλασικό του Μέντα Café.

Ρούχα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, κοσμήματα, τσάντες, μαντήλια, διακοσμητικά, έργα τέχνης και είδη σπιτιού, Χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, χειροποίητα γλυκά και εδέσματα, γούρια, ημερολόγια και φυσικά μοναδικά και πρωτότυπα ethnic δώρα από την Αιθιοπία σας περιμένουν!

Την πολύχρωμη και γιορτινή ατμόσφαιρα θα πλαισιώσουν με τη μουσική τους οι υπέροχοι σαξοφωνίστες της Think Sax Society!

Ελάτε στη μεγάλη, πολύχρωμη, Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργανώνουν με πολύ κέφι και μεράκι οι εθελοντές της Lalibela, για να αγγίξουμε το πνεύμα των γιορτών, να ψωνίσουμε πρωτότυπα δωράκια, να ταξιδέψουμε νοερά σε άλλες ηπείρους, να απολαύσουμε όμορφη ζωντανή μουσική με ζεστό κρασί και να στηρίξουμε τα παιδιά μας χωρίς ανάδοχο στην Αιθιοπία!

O Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela είναι μια ελληνική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την παροχή στέγης, τροφής, ένδυσης, εκπαίδευσης και ιατρικής κάλυψης σε ορφανά και άπορα παιδιά της Αιθιοπίας, μέσω προγραμμάτων αναδοχής.

Στα 23 χρόνια συνεχούς δράσης η Lalibela έχει υποστηρίξει 1.243 παιδιά, από τα οποία 183 έχουν αποφοιτήσει από Πανεπιστήμια, 239 είναι φοιτητές και 355 πηγαίνουν σχολείο ενώ 466 έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα και έχουν ξεκινήσει τη νέα τους ζωή!

Τα έσοδα από το φετινό Βazaar θα στηρίξουν τα παιδιά της Lalibela, που δεν έχουν ανάδοχο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ώστε να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους.