Το 1ο REVOLT! Party του 2019 υποδέχεται τον Francesco Del Garda στο The HUB

H REVOLT! διοργανώνει πάρτι στο The HUB και υποδέχεται τον Francesco Del Garda, DJ και ιδιοκτήτη της δισκογραφικής Timeless

Στις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, η REVOLT! διοργανώνει πάρτι στο The HUB και υποδέχεται τον Francesco Del Garda, DJ και ιδιοκτήτη της δισκογραφικής Timeless, δημιουργώντας από την αρχή έναν παράλληλο φαντασιακό κόσμο, τον οποίο τα μέλη της dance κοινότητας καλούνται να εξερευνήσουν με όλες τους τις αισθήσεις. Τα decks θα αναλάβουν μαζί με τον Francesco Del Garda οι residents του REVOLT! Lee Burton και G.U.S.

Όταν ακούς τον Francesco del Garda για πρώτη φορά, καταλαβαίνεις ότι το djing είναι κάτι περισσότερο από δουλειά για εκείνον. Ο Del Garda είναι ένας από τους “τυχερούς” που μετέτρεψαν το πάθος τους σε δουλειά. Αυτός ο εκλεκτικός συλλέκτης δίσκων βινυλίου είναι ένας από τους πιο χαρούμενους DJs που πιθανότατα θα συναντήσεις.

Lee Burton

Έχει δηλώσει ότι η «μοίρα» τον έβαλε στο δρόμο της μουσικής – σίγουρα όμως η αφοσίωσή του τον κράτησε στο παιχνίδι για δύο δεκαετίες. Μετά από χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης, το στυλ του Francesco μπορεί να περιγραφεί ως ένα τέλειο μίγμα funk, techno και groovy house. Ένας disk jockey που σε κάνει να αναρωτιέσαι για τους δίσκους που θα βάλει στην τσάντα του το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η καλλιτεχνική ομάδα του REVOLT! σχεδίασε έναν ασφαλή μικρόκοσμο εμπνευσμένο από τη φύση και το διάστημα ιδανικό για χορό και συναναστροφή, με στόχο την απόλυτη ατομική και συλλογική έκφραση του κοινού. Το The HUB θα μεταμορφωθεί με κατασκευές από φυσικά υλικά όπως το μάρμαρο και το ξύλο, φυτά και υφάσματα με διαφορετικά χρώματα και υφές, αφήνοντας τον επισκέπτη να περιηγηθεί στον χώρο είτε στο main stage είτε στο chill out area.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €
tags / Revolt! / The Hub

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.