Το 15ο Ireon Music Festival 2018 έρχεται στη Σάμο

Μαραβέγιας & Παπακωνσταντίνου στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ

15 χρόνια συνεχούς παρουσίας κλείνει φέτος το Ireon Music Festival και το γιορτάζει με ένα τριήμερο μουσικό ταξίδι στο Ηραίον στις 7, 8 & 9 Αυγούστου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν θα λείψει το ξέφρενο τραγούδι και η διασκέδαση.

Cayetano
Cayetano

Πρόγραμμα:

Τρίτη 7 Αυγούστου | Cayetano  – Κωστής Μαραβέγιας

Cayetano:
Ο Γιώργος Μπρατάνης, γνωστός ως “Cayetano”, είναι ένας πολυ-μουσικός, παραγωγός, DJ, performer και ιδιοκτήτης ενός υπερσύγχρονου studio στην Ελλάδα. Από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι την Κίνα και από τις Μαλδίβες μέχρι τη Νορβηγία, ο Cayetano εμφανίστηκε σε μεγάλα φεστιβάλ και χώρους, μαζί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Bonobo, Dj Krush, Dj Food  και Dj Shadow. Τα άλμπουμ του έλαβαν μεγάλη ανταπόκριση και μεταδόθηκαν σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως όπως το BBC.

Κωστής Μαραβέγιας:
Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια ακόμα εξαιρετική συναυλία στο Ireon Music Festival. Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Ένα πρόγραμμά γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία, όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα).

Τετάρτη 8 Αυγούστου | Κακό Συναπάντημα Sound System – Inner Circle (Jamaica)   

Κακό Συναπάντημα Sound System:
O Ste και ο Νοrthical θα βρεθούν στο Ireon Music Festival παρουσιάζοντας παλιά και νέα reggae/rap/dub tracks που παίζουν ως selectors αλλά και ως παραγωγοί και mc’s των “Κακό Συναπάντημα”. H μπάντα των “Κακό” έχει διευρύνει την μουσική της σε όλη την Ελλάδα με κομμάτια όπως “Μπανανιά”, “Μ/Αφεντικ”ό, “Δημοσιογράφοι”, “Sun”, “Απαγορεύεσαι” και πολλά άλλα. Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 σαν low bap grοup ύστερα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες). Τον Σεπτέμβριο του 2002 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος με τίτλο “Το κακό συναπάντημα” από το ανεξάρτητο label “Octagon” και την Freestyle Productions. Είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Inner Circle (Jamaica):
Το θρυλικό συγκρότημα των «Κακών Παιδιών» της ρέγγε βγαίνει σε περιοδεία για να γιορτάσει παρέα με τον κόσμο τα 50 χρόνια ιστορίας τους. Με επιτυχίες όπως τα “Sweat”, “Bad Boys”, “Rock with You”, “Young, Wild & Free”, “Tenement Yard” (sampled by Jay-Z), οι νικητές των βραβείων Grammy θα ξεσηκώσουν το κοινό παγκοσμίως. Το τζαμαϊκανό κουιντέτο είναι ένα από τα πιο μεγάλα σχήματα στον κόσμο. Ξεκινώντας από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 μέχρι και σήμερα, αναμειγνύουν τα beats της χώρας τους με την pop και μέσω της αστείρευτης ενέργειας τους κατάφεραν να εδραιωθούν ως οι κορυφαίοι πλέον στο είδος τους. Έχουν συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου ως headliners με ονόματα δίπλα τους όπως Ziggy Marley, Lauryn Hill, Elton John, Van Morrison, Jimmy Page, Robert Plant, Carlos Santana και άλλους.Δίχως να ξεχνούν τον πρώτο τους τραγουδιστή Jacob Miller και με ηγετικές φυσιογνωμίες τα ιδρυτικά στελέχη και αδέρφια Roger και Ian Lewis, οι Inner Circle παρουσιάζουν συνεχή εξέλιξη και συνεργάζονται με τα φτασμένα και ανερχόμενα αστέρια της μοντέρνας μουσικής όπως οι Pitbull, Chance The Rapper, Flo Rida, Rick Ross, DJ Khaled κ.α.

Πέμπτη 9 Αυγούστου | Sweet Gaga Sound – Βασίλης Παπακωνσταντίνου     

Βασίλης Παπακωνσταντίνου:
Ο δημοφιλής τραγουδιστής κλείνει, φέτος, 45 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και τα γιορτάζει με τον πιο αγαπημένο του τρόπο, μαζί με όλους εσάς στο Ireon Music Festival, στις 9 Αυγούστου 2018. Από το λαϊκό τραγούδι στις μπουάτ κι από το πολιτικό τραγούδι στη ροκ, η παρουσία κι αυτή η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του έχουν σημαδέψει τις μέρες και τις νύχτες μας, τις αναμνήσεις μας με καταλύτη την εκρηκτική του παρουσία στη σκηνή. Άλλωστε η σύμπνοια και η σύνδεση ήταν πάντα το δυνατό του στοιχείο.
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.