«Σε λίγο καιρό κλείνουμε ένα χρόνο από το ξεκίνημα του This is not a feminist project! Ήταν μία πολύ έντονη και δημιουργική περίοδος για εμάς, με προκλήσεις και πολλά μαθήματα, αλλά και με πολύ όμορφες συνεργασίες και γνωριμίες με εξαιρετικούς ανθρώπους για τις οποίες είμαστε ευγνώμονες!

Καθώς ζούμε σε χαλεπούς καιρούς, και το εγχείρημά μας είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, θα χρειαστούμε την υποστήριξή σας για να εξασφαλίσουμε τη εξέλιξή του, να διατηρήσουμε την πλατφόρμα μας ζωντανή, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναικείες φωνές, να δρούμε ενάντια σε όλες τις μορφές βίας κατά των γυναικών και της LGBTQI+ κοινότητας, να καταδεικνύουμε κάθε είδους ανισότητα και να αναδεικνύουμε τις φεμινιστικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στις μέρες μας.

Σας καλούμε λοιπόν στο πάρτι που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το FRAU cafe-bar, για να ενισχύσετε το σκοπό μας με την καλή σας διάθεση και την οικονομική συμβολή σας, αλλά πάνω απ’ όλα για να γνωριστούμε και να γιορτάσουμε παρέα υπό τις χορευτικές μουσικές επιλογές της Rrose Sélavy!

Εμείς με τη σειρά μας θα σας προσφέρουμε μπύρα σε χαμηλή τιμή, τσάντες και άλλο υλικό με τα υπέροχα σχέδια του Γιώργου Τριανταφυλλάκου και της Florentine Klinzing, τυπωμένα με την βοήθεια των αγαπημένων Fuzz ink.!

ΥΓ: Θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης και τα έσοδα θα διατεθούν για την υλοποίηση των νέων δράσεων του This is not a feminist project.»

Σχεδιασμός Αφίσας: George Triantafyllakos