Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, το διαβόητο TRASHATHON επιστρέφει παραδοσιακά στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του.

Since 2009, πια, το αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν.

Για το hipster κοινό: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor.

Θα παίξει οικτρή pop (από δεκαετία ‘60 και άνω), το κοινό θα χορέψει με μπαλαλάικα σουξέ της εγχώριας παραγωγής, θα συμμετάσχει σε ασκήσεις γυμναστικής με αγαπημένη εϊτίλα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεχάσει τι θα πει κινητό τηλέφωνο. Το TRASHATHON είναι το καλύτερο πάρτι και για την φετινή παραμονή Χριστουγέννων. Γιατί είναι το πιο original. Μιλά η γνώση και η εμπειρία.

«Ρώτα και τους επιζώντες από προηγούμενα έτη, οι οποίοι το περιμένουν.
Και ντύσου καλά, γιορτές έχουμε! Φόρα ένα παπιγιόν (μόνο), ένα λαμπιόνι (μπαταρίας), μια φάτνη (όπου σταθεί), μια κάλτσα (Δεκέμβρη έχουμε).»