Χρήστος Κεχαγιόγλου: Καταφύγια Έρωτος

Ατομική έκθεση ζωγραφικής

Ο Χώρος Τέχνης Ώχρα Μπλέ οργανώνει την ατομική έκθεση του ζωγράφου Χρήστου Κεχαγιόγλου. Από τις Παρασκευή 22 Ιουλίου μέχρι και 16 Αυγούστου, στον χώρο της Π. Κυδά 8 , στην Μύρινα Λήμνου, θα παρουσιαστεί η ενότητα έργων του ζωγράφου με τίτλο «Καταφύγια έρωτος». Σ’ αυτή την ζωγραφική ενότητα ο γνωστός καλλιτέχνης συνδέει το τοπίο, που στην δουλειά του δεν είναι παρά το βλέμμα, η βαθιά, προς τα μέσα προέκταση του ανθρώπου, με την ρευστότητα και γοητεία του μυστικού κόσμου των συναισθημάτων.

Ο Χρήστος Κεχαγιόγλου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1960 και ζωγραφίζει συστηματικά από το 1978. Σπούδασε μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Αθήνα κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές φιλισοφίας της τέχνης, ερευνώντας τις σχέσεις κινηματογράφου και ζωγραφικής, στο Παρίσι (Paris I – Sorbonne). Έχει στο ενεργητικό του 29 ατομικές εκθέσεις και πάνω από 70 ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έργα του βρίσκονται σε μουσεία, πινακοθήκες και μεγάλες συλλογές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συνεργάζεται μόνιμα με την γκαλερί Ζουμπουλάκη στην Αθήνα και την Theorema Art Gallery στις Βρυξέλλες.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.