Παραστάσεις για όλη την οικογένεια προσφέρει την εορταστική περίοδο το Θέατρο Σοφούλη σε συνεργασία με τους πιο δημιουργικούς θιάσους. Ξεκινώντας από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις αλλά και παραστάσεις παντός καιρού που αγαπήθηκαν από το κοινό έρχονται να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγήσουν την οικογένεια ενώ ταυτόχρονα δίνουν το δικό τους στίγμα για μια καλύτερη ζωή.

Θέατρο Σοφούλη

Ο Άι Βασίλης σφήνωσε στην καμινάδα – Theatraction

Η δημιουργική ομάδα Theatraction παρουσιάζει μια εύθυμη χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική επί σκηνής, που αναδεικνύει την αξία της παιδικότητας και την πίστη στη μαγική πλευρά της ζωής.

Ο Δαγκωμένος κουραμπιές του Άι Βασίλη – του Γιάννη Σερβετά

Το αγαπημένο παιδικό βιβλίο που έγραψε ο Γιάννης Σερβετάς, έγινε παιδική παράσταση και έρχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο τα φετινά Χριστούγεννα στο Θέατρο Σοφούλη. Πρόκειται για μία φοβερή χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, με οικολογικό περιεχόμενο και ζωντανή, πρωτότυπη μουσική, που παντρεύει την ελληνική με τη δυτική παράδοση.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας – Dream Workers & Καλλιτεχνική εταιρία

Η πιο όμορφη ιστορία αγάπης συνεχίζεται και την περίοδο των γιορτών. Η πανέμορφη συμπαραγωγή της Καλλιτεχνικής Εταιρίας που έχει ενθουσιάσει παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς συνεχίζεται. Με πρωτότυπη, μαγευτική μουσική με την υπογραφή του Χάρη Γκατζόφλια, ζωντανές χορογραφίες της Ελένης Χρυσομάλλη και εντυπωσιακά κοστούμια της Καλλιόπης Παπαδάκη, πρόκειται για μια «πεντάμορφη» παράσταση που προάγει την ευγένεια και την ανεκτικότητα.

Ο Καραγκιόζης Ταξιδιώτης – Tic Tac Toe

Ο αγαπημένος ήρωας του θεάτρου Σκιών ζωντανεύει επί σκηνής σε μία παράσταση που συνδυάζει φιγούρες και ηθοποιούς επί σκηνής. Η μεγάλη επιτυχία της Tic Tac Toe «Ο Καραγκιόζης Ταξιδιώτης» μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζεται και την περίοδο των εορτών. Η παράσταση στοχεύει στην ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης προβάλλοντας την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Θέατρο Σοφούλη