Τα πρώτα Χριστούγεννα της, η Athens Comics Library προσκαλεί μικρούς και μεγάλους φίλους σε μια σειρά εκδηλώσεων, στις 19, 20, 26 & 27 Δεκεμβρίου.

X-mas Comicdom Bazaar
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, οι φίλοι των comics έχουν και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους, με μια επίσκεψη στο Impact Hub Athens. Παράλληλα, όσοι από τους επισκέπτες του Bazaar επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στην Athens Comics Library, που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουν έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες.

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια με τις ΑρλΕκείνες
Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η ομάδα ΑρλΕκείνες περιμένει τους μικρούς φίλους στην Athens Comics Library για να φτιάξουν μαζί αξεσουάρ εμπνευσμένα από comics και χριστουγεννιάτικες snowglobes με τους αγαπημένους ήρωες.

Εργαστήρια Star Wars
Η νεά ταινία της επικής σειράς, είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φανατικούς της φίλους. Με αφορμή την προβολή της έβδομης ταινίας Star Wars: Η δύναμη ξυπνά, καλεί όλους να γιορτάσουν τα πιο περιπετειώδη Χριστούγεννα, να γνωρίσουν τον κόσμο ενός μακρινού γαλαξία, να διαβάσουν τα comics που βασίζονται στη σειρά, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου​.