Ψαραντώνης και Φίλοι Καλοί σε μια μεγάλη γιορτή

Ψαραντώνης και Φίλοι Καλοί στο Καλλιμάρμαρο

Με Αλκίνοο Ιωαννίδη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου και πολλούς ακόμα σε μια μεγάλη μουσική γιορτή

Η γιορτή του Ψαραντώνη και των καλών του φίλων, που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο, μεταφέρεται την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Ο Ψαραντώνης δεν είναι απλώς ένας δημιουργός της Κρήτης ή ένας έθνικ καλλιτέχνης με αναφορά στον τόπο του και στην μακρά οικογενειακή περιπέτεια της οικογένειας του με την Μουσική. Είναι ο ίδιος ένας φορέας της παράδοσης αλλά και του πιο δημιουργικού και λαμπρού μετασχηματισμού της. Μοντέρνος και αρχετυπικός ο Ψαραντώνης σκορπά το ρίγος όπου κι αν εμφανίζεται έχοντας αποκτήσει επάξια την θέση θρύλου στο μουσικό στερέωμα.

Μια μουσική γιορτή όπου στο κέντρο της θα κυριαρχεί εκείνος και όλα αυτά που τον συγκινούν και τον κινητοποιούν όλα αυτά τα χρόνια. Οι εκλεκτικές του συγγένειες, οι μεγάλες του συμπράξεις, μια σειρά κορυφαίων προσώπων όλο του μουσικού τόξου θα συνυπάρξουν με τον μεγάλο Ψαραντώνη στο Καλλιμάρμαρο σε μια εορτή της Μουσικής όπου θα λάβει τον χαρακτήρα ντοκουμέντου με μπόλικη συγκίνηση, χαρά και αισιοδοξία.

Συντελεστές

Ενόρχηστρώσεις / Δνση Ορχήστρας: Νίκος Πλατύραχος

Συμμετέχουν: Δημήτρης Αποστολάκης (Χαΐνης), Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μανώλης Κονταρός, Μανώλης Λιδάκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Τάνια Τσανακλίδου,  Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Ιταλός τραγουδοποιός Vinicio Capossela και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Μαζί με τον Ψαραντώνη οι:

Γιώργος Ξυλούρης

Λάμπης Ξυλούρης

Νίκη Ξυλούρη

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

19 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.