Ένα παραμύθι ζωντανεύει

3 διαφορετικά παραμύθια ζωντανεύουν με μια εκπαιδευτική & καλλιτεχνική εμπειρία

Τρία Σάββατα του Γενάρη με τρία διαφορετικά παραμύθια. Το Σπίτι των Παραμυθιών-Το Μουσείο Αλλιώς θα ξεκινήσει το παιχνίδι, μια ώρα απελευθέρωσης, όπου όλοι μαζί ζωντανεύουμε ένα παραμύθι και αυθόρμητα γινόμαστε η ραχοκοκαλιά του, η φωνή του, η αύρα του.

Παίζοντας με τους ρόλους και μέσα από επαναλαμβανόμενα κινησιολογικά και λεκτικά μοτίβα τα παιδιά εκφράζονται, εξοικειώνονται με την κίνηση και το λόγο, μαθαίνουν τον εαυτό τους. Και είναι ακριβώς αυτή η φωνητική και σωματική τους συμμετοχή που καθιστά κάθε ιστορία μια διασκεδαστική εκπαιδευτική και καλλιτεχνική εμπειρία.

Ακολουθέι το πρόγραμμα των παραμυθιών:

16 Ιανουαρίου: Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι!

23 Ιανουαρίου: Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι από τη γιαγιά! 

30 Ιανουαρίου: Τα 7 φταρνίσματα!

Η Μαρία Ζουράρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην υπολογιστική γλωσσολογία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αφήγησης παραμυθιού, θεατρικού παιχνιδιού και δημιουργικού χορού. Εργάζεται ως διορθώτρια παιδικών βιβλίων, ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και παραμυθιού, ως δασκάλα δημιουργικού χορού, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και πραγματοποιεί για τις εκδόσεις Ίκαρος τις παρουσιάσεις των παιδικών βιβλίων. Είναι απόφοιτη της «Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης» του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών και του «The International School of Storytelling» του Emerson College στην Αγγλία, καθώς και του Σχολείου Παιχνιδιού.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.