«Έξω Πάνω Μέσα Κάτω»: Μια παράσταση της Κατερίνας Καραδήμα για βρέφη και νήπια

ΕΞΩ ΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΩ

Την παράσταση ντύνει μουσικά ο Φοίβος Δεληβοριάς

Λόγω μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση για βρέφη και νήπια «Έξω Πάνω Μέσα Κάτω» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα (Μικρό Θέατρο Αγρινίου), από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου θα γίνει… διπλή και θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόρτα στις 10:30 & 12:00.

Ένα μωρό, αυτή τη φορά αγόρι, ανακαλύπτει ότι μια εικόνα αλλάζει ανάλογα με την πλευρά που τη βλέπεις. Τι συμβαίνει στο πάνω και τι στο κάτω; Και τι αλλάζει στο μέσα και τι στο έξω; Ένα κουτί που καλεί το μωρό να ανέβει πάνω, για να ανακαλύψει έπειτα το κάτω. Ένας μαγικός φίλος που καλεί το μωρό να καταστρώσουν ένα σχέδιο μέσα. Και μια μαμά κι ένας μπαμπάς που αφήνουν ελεύθερο το μωρό να παίξει έξω. Κι αν το έξω φοβίζει; Κι αν το πάνω είναι πολύ πάνω;  Ναι, αλλά το έξω και το πάνω έχει περισσότερη πλάκα και μαθαίνεις… Τι μαθαίνεις; Να μη φοβάσαι και να τολμάς να αλλάζεις τα πράγματα μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεγάλο έξω.. Όταν το σπίτι γίνεται μικρό και δε σε χωράει πια.

H παράσταση έρχεται να προτρέψει τους μικρούς να κάνουν πράγματα πιο μεγάλα, να ανακατέψουν, να τσαλακώσουν, να φέρουν τα πάνω κάτω και τα μέσα έξω. Κι αν οι μεγάλοι «μικραίνουν» μέσα στα «σπιτάκια τους», μήπως ήρθε η ώρα οι μικροί να «μεγαλώσουν» έξω απ’ αυτά;

Συντελεστές

Σύλληψη ιδέας – σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Πρωτότυπη μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς
Σκηνικά-κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Φωτογράφιση – βίντεο: Αντώνης Μίκροβας, Γιώργος Κατσιπάνος
Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Αγρινίου

Με τον: Αιμίλιο Αλεξανδρή

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.