Τάνγκο και πάθος… στο αεροδρόμιο της Αθήνας

«Αισθησιακό» τάνγκο στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Ηχοχρώματα αργεντίνικης μουσικής και βήματα που γοητεύουν

Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με ηχοχρώματα αργεντίνικης μουσικής, βήματα που γοητεύουν και προορισμό μία μοναδική μιλόνγκα, πραγματοποιείται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, για τους επισκέπτες και τους επιβάτες του αεροδρομίου.

Επιδέξιοι tangueros υπόσχονται να παρασύρουν σε μια μοναδική εμπειρία αρμονίας, χορού και πάθους τους παρευρισκόμενους στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, το χώρο ο οποίος το διάστημα μεταξύ 12:00 με 13:30 μετατρέπεται σε «πίστα τάνγκο»!

Τα πρώτα βήματα δείχνουν oι tangueros Κυριάκος Μίχας με την Eύα Δημητρίου από τη σχολή “TangoFix” και ο Κώστας Δούκας με την Αντιγόνη Πούλου από τη σχολή “Quickstep” Αργυρούπολης, ενώ στη συνέχεια την παράσταση πλαισιώνουν οι δασκάλες χορού Νεφέλη Λαΐνα (TangoFix) και Ναζελή Παπαδάκη (Χοροποίηση) όπου με τις άλλες ντάμες μάς παρουσιάζουν δύο only women χορογραφίες υψηλής τεχνικής και ερμηνείας.

To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα aia.gr και elculture.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.