Αντεροβγάλτης: επεισόδιο 3ο

«Αντεροβγάλτης: επεισόδιο 3ο» στο Rabbithole

Μια θεατρική σειρά τεσσάρων αυτοτελών επεισοδίων από την ομάδα Νοσταλγία

«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος κόσμος πασχίζει να γεννηθεί. Τώρα είναι η εποχή των τεράτων.» (Aντόνιο Γκράμσι)

Η θεατρική σειρά που διένυσε ήδη δύο sold out επεισόδια επιστρέφει στο Rabbithole για να ταράξει τα νερά με καθαρόαιμο σασπένς, εμβαθύνοντας στην αμερικανική κοινωνία του ‘80 και του ‘90, τη διαφθορά και τα αδιέξοδά της. Αδιέξοδα που θυμίζουν ανησυχητικά κάτι από το σήμερα.

Το 3ο επεισόδιο είναι ίσως και το σημαντικότερο της σειράς, μιας και είναι ένα prequel των προηγούμενων, δίνοντας την ευκαιρία από την μία να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» αυτής της νουάρ ιστορίας μυστηρίου αλλά επιπλέον, κάποιος/α που δεν έχει δει τα προηγούμενα δύο επεισόδια, να μπορεί να το παρακολουθήσει άνετα το συγκεκριμένο, μιας και η υπόθεσή του εκκινεί μία ολόκληρη δεκαετία πριν την έναρξη του 1ου.

Η υπόθεση της σειράς
Το 1988 εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της Βοστώνης, ένα γράμμα υποτίθεται από τον διάσημο δολοφόνο λέγοντας πως επέστρεψε στην δράση. Παρ’ όλο που έχουν περάσει 100 χρόνια από την εμφάνισή του, το απίστευτο αυτό γεγονός, (συνοδευόμενο από κάποιους πρώτους φόνους που θυμίζουν την «τεχνική» του Αντεροβγάλτη), αρκεί για να σπείρει τον πανικό στην πόλη και σε ολόκληρη την χώρα. Και έτσι ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δολοφόνου, εμπλέκοντας ανθρώπους από διαφορετικές ιστορίες, μέρη και με διαφορετικό παρελθόν.

Το επεισόδιο «Αυτός που μπορεί [είναι ο Επιθεωρητής]» ξεκινά σε έναν τόπο μακρινό και μοναχικό όπου διορίζεται η νεαρή αστυνομικός Βιρτζίνια Ντάστυ και καταλήγει σε μια πολύβουη πόλη. Σε αυτό το ταξίδι οι ήρωες αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τον προσωπικό τους εφιάλτη. Kαι όλα αυτά ενώ στο ράδιο παίζουν οι pop επιτυχίες των 80s…

Κάθε επεισόδιο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να δίνεται η εντύπωση πως ο θεατής παρακολουθεί ζωντανά μια τηλεοπτική σειρά, κορυφώνοντας το ενδιαφέρον. Γρήγορες εναλλαγές, δεκάδες σκηνικοί χώροι και υποβλητική μουσική ατμόσφαιρα, χτίζουν την κινηματογραφική ατμόσφαιρα της θεατρικής παράστασης.

Η θεατρική σειρά Αντεροβγάλτης αποτελείται από 4 αυτοτελή επεισόδια και ολοληρώνεται το Μάιο του 2017.

Προηγούμενα επεισόδια:
Επεισόδιο 1ο
Επεισόδιο 2ο

Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών λόγω σκηνών βίας.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Συγγραφή: Γιώργος Σϊμωνας
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Τώνια Ράλλη
Μουσική: Στάθης Νταφαλιάς
Ειδικά εφέ – Μακιγιάζ – Κατασκευές: Αλέξανδρος Λόγγος
Φωτογραφία – Αφίσα: Μαρία Τούλτσα
Φωτισμοί: Γιώργος Κορδέλλας, Γιώργος Σίμωνας
Κατασκευή σκηνικου: Τώνια Ράλλη, Σοκόλ Καλιτσάνι, Παναγιώτης Λογοθέτης
Βοηθός σκηνογράφου: Δημήτρης Τσάλτας
Υπεύθυνη θεάτρου: Ιουλία Κουκουζέλη
Φροντιστήριο: Νατάσα Στεφανάτου
Ταξιθέτρια/ ταμείο: Γκέλυ Γκότση

Ηθοποιοί τρίτου επεισοδίου:
Συμεών Τσακίρης, Δημοσθένης Ελευθεριάδης, Λήδα Τουλουμάκου, Θάνος Αλεξίου, Στάθης Κόκκορης, Μαριάννα Λάζαρη, Νατάσα Στεφανάτου, Σταύρος Ράγιας, Μαρία Στεφανίδου, Αχιλλέας Βατρικάς, Άννα Λιανοπούλου, Σοφία Κονδυλία, Κωνσταντίνος Λιναρδάκης, Δημήτρης Τσικούρας, Αφροδίτη Βραχοπούλου

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.