Βlend Mishkin & Roots Evolution Live

Μία βραδιά σε Dub και RootsReggae ρυθμούς

To Σάββατο 11 Μαρτίου o Blend Mishkin και oι Roots Evolution εμφανίζονται στο Six D.o.g.s για να παρουσιάσουν νέες οπτικές πάνω σε ηχητικά σχήματα γύρω από την Dub και την Reggae. Οι ήχοι γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στο Dj set και το Live καθώς ψηφιακά μέσα και μέθοδοι παραγωγής συνυπάρχουν με φυσικούς ήχους, ζωντανά παιξίματα και vocals.

Ο πυρήνας των Roots Evolution μεταλλάσσεται σε Live Band έχοντας ως στόχο να μεταφράσει τις συνθέσεις των albums του Blend Mishkin Survival of the fittest” και In Real Life”αλλά και παλιότερες δουλειές του, δίνοντάς τους νέα πνοή και ενέργεια, έτοιμα για να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε ελληνικό και ευρωπαϊκό live stage. Η μουσική του Blend θα μπορούσε κανείς να πει πως αποδομείται κι επαναπροσδιορίζεται με κύριο άξονα το dub ως διαδικασία “live remixing” δημιουργώντας μια χορευτική αλλά και spiritual συγχρόνως ατμόσφαιρα.

Τα φωνητικά αναλαμβάνει ο, για χρόνια συνεργάτης του Blend, BNC aka Jeff Gonzalez (Smoke), o Δημήτρης Στεργίου (Ρόδες, Cave Children) είναι στα drums και o Von Loopen γνωστότερος ως Θάνος Κοσμίδης  (Burger Project) – basslines, keyboards και vocals.

Οι Roots Evolution βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2015 ως studio band για τις ανάγκες των ηχογραφήσεων 2 album του Blend Mishkin. Tο “Survival of the fittest” που κυκλοφόρησε από την Αγγλική Nice Up! το 2015 και κατέκτησε αρκετές πρώτες θέσεις πωλήσεων σε δισκοπωλεία καθώς και μεγάλο airplay από τον David Rodigan [BBC] αλλά και άλλους σταθμούς και djs ανά τον κόσμο και ένα χρόνο αργότερα, για τις ηχογραφήσεις του πρόσφατου album “In Real Life” που κυκλοφόρησε μέσα από το προσωπικό label του Blend Mishkin, Rewind Guaranteed [2016].

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.