Γιώργης Χριστοδούλου Live

«Γιώργης Χριστοδούλου Live» στο Νομισματικό Μουσείο

Μια βραδιά γεμάτη τραγούδια από την 19χρονη πορεία του στη δισκογραφία

Ο Γιώργης Χριστοδούλου (φωνή) και ο Χάρης Σταυρακάκης (πιάνο/ακορντεόν) σας προσκαλούν στο café του Νομισματικού Μουσείου για μια ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη τραγούδια από την 19χρονη πορεία του Γιώργη στη δισκογραφία, με τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο, «Γιαπωνέζικοι κήποι» μέχρι την πιο πρόσφατη εργασία του, «Ο Αττίκ στο Παρίσι», βασισμένη στα πρώτα, ανέκδοτα έως τώρα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη.

Ο Γιώργης και ο Χάρης μέσα στα τελευταία δύο χρόνια ταξίδεψαν σε περισσότερες από είκοσι πόλεις της Ελλάδας και παρουσίασαν την παράσταση «Καντάδα» και «Ο Αττίκ στο Παρίσι» στη Βαρκελώνη, στο Λονδίνο, στις όπερες του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας, ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Στις 27 Απριλίου θα ερμηνεύσουν τραγούδια στα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά από τις προσωπικές δουλειές του Γιώργη μέσα σε μιάμιση ώρα, από τις 21:00 το βράδυ στο φιλόξενο café του Νομισματικού Mουσείου Αθηνών. Από τη βραδιά φυσικά δε θα λείπουν οι ιδιαίτερες ιστορίες των τραγουδιών με τις οποίες ο Γιώργης συνοδεύει πάντα κάθε του πρόγραμμα.

Συντελεστές

Γιώργης Χριστοδούλου |φωνή
Χάρης Σταυρακάκης | πιάνο, ακορντεόν

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.