Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Μουσικής Δωματίου με τον Λεωνίδα Καβάκο

«Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Μουσικής Δωματίου 2017» στο Κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών

Με ενεργούς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο – πρόσφατα βραβευμένο και με το Leonie Sonning Music Prize  και ως «Καλύτερος Μουσικός του Κόσμου» – ο οποίος πραγματοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Μουσικής Δωματίου 2017 με ενεργούς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Συνέντευξη: Λεωνίδας Καβάκος, ένας από τους μεγαλύτερους βιολονίστες του κόσμου

Το σημαντικό μουσικό και εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς διοργανώνεται και παρουσιάζεται από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στις 7, 8 & 9 Απριλίου 2017 στο Κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών (Πανεπιστημίου 28, Αθήνα).

Κατά τα προηγούμενα έτη συμμετείχαν σε αυτό εξαιρετικοί νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία, Αγγλία, Κορέα, Κίνα, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Αρμενία, Μεξικό, Βέλγιο κ.ά.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας τριών ημερών και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους ακροατές, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν με την παρουσία τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μετά από χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης στη χώρα μας, η εξαιρετικά θετική απήχηση του Σεμιναρίου το έχει καταστήσει ως ένα διαδεδομένο και εδραιωμένο γεγονός στο διεθνές μουσικό γίγνεσθαι.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

  1. Μια ανεπαναληπτη εμπειρια.Επι 8 ωρες ,απολαυσαμε τους εξαιρετους μουσικους και τον Καβακο ,ακουραστο ,να μεταδιδει γνωσεις και εμπειρια.
    Ανυπομονω για την επομενη διοργανωση!
    Ευχαριστω που μου δωσατε την ευκαιρια να το παρακολουθησω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.