Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης 2016

Ένας θεσμός που συγκεντρώνει τα καλύτερα δείγματα της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας

Την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 19:30, η κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών υποδέχεται τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής γραφιστικής, του branding, του σχεδιασμού ψηφιακών μέσων και της εικονογράφησης, για τη μεγάλη βραδιά της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας.

Η ελληνική σκηνή του σχεδιασμού της επικοινωνίας βιώνει μια περίοδο διεθνούς καταξίωσης, με σχεδιαστές και δημιουργικά γραφεία να παρουσιάζουν τις εργασίες τους σε διεθνή συνέδρια, να συμμετέχουν σε εκθέσεις παγκόσμιας ακτινοβολίας και να βραβεύονται ανελλιπώς στους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), αποτελούν έναν από τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτή την άνθηση την τελευταία δεκαπενταετία. Συγκεντρώνοντας, αξιολογώντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα δείγματα της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας, τα ΕΒΓΕ θέτουν έτσι τα πρότυπα ποιότητας της αγοράς, αναδεικνύοντας συνεχώς νέα ταλέντα και παρέχοντας μια πλατφόρμα συνάντησης, αλληλεπίδρασης και καταγραφής των επαγγελματιών του χώρου.

Η βραδιά της οπτικής επικοινωνίας, η τελετή απονομής των φετινών ΕΒΓΕ, πραγματοποιείται στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, την Πέμπτη 14 Απριλίου και θα έχει ως παρουσιαστή τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Όπως κάθε χρόνο, το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι από το χώρο των τεχνών, των επιχειρήσεων, αλλά και της πολιτικής.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.