Ανοιχτή γιορτή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ προς την Ελληνική Κοινωνία

Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Καλλιτεχνικές συναντήσεις σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.

Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του έργου. Στη συνέχεια, χορός, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, αστική κουλτούρα και happenings θα συναντηθούν σε έναν δημιουργικό διάλογο που αντανακλά τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης που αγκαλιάζει το ΚΠΙΣΝ μέσα από ένα πρόγραμμαέκπληξη.

Αποσπάσματα του προγράμματος θα αποκαλυφθούν σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, τον Πύργο Βιβλίων, τον Φάρο και το Ξέφωτο.

Στο τέλος όλοι θα κληθούν να στρέψουν το βλέμμα προς τον ουρανό για να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και η γιορτή θα συνεχιστεί με πάρτυ στην Αγορά και dj set από την Kafka (Κατερίνα Καφεντζή).

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και μέσω live streaming στο www.snf.org/live

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.