Εκδρομή στη Στυμφαλία & το Μουσείο Περιβάλλοντος με την Πύρνα

H Πύρνα ταξιδεύει μέχρι τη Στυμφαλία και καλεί μικρούς και μεγάλους σ΄ ένα βιωματικό εργαστήριο, που αναδεικνύει τη σημασία της λίμνης και της γύρω περιοχής

Στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, η θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται το παραμύθι της Σοφίας Καλαντζάκου, «Η Αλεξάνδρα, ο Παύλος και το μυστήριο της λίμνης Στυμφαλίας», των εκδόσεων του ΠΙΟΠ, και καλεί μικρούς και μεγάλους σ΄ ένα βιωματικό εργαστήριο, που αναδεικνύει τη σημασία της λίμνης και της γύρω περιοχής.

Η ξεναγός φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς Γεωργία Κανελλοπούλου μας οδηγεί σε περιβαλλοντικά μονοπάτια, σε ένα περίπατο γύρω από τη λίμνη, όπου θα ανακαλύψουμε την ταυτότητα του τόπου και θα ερμηνεύσουμε την κληρονομιά του.

Η Πύρνα είναι Μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία, που διανύει τον 23 χρόνο λειτουργίας της, με σκοπό τη δια βίου μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία. Στη στέγη της, μια κηφισιώτικη μονοκατοικία με κήπο, στην οδό Κοκκιναρά 43, πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα ομιλίες, εργαστήρια, παρουσιάσεις βιβλίων, ξεναγήσεις για ενήλικες και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site μας www.pyrna.gr και στη σελίδα μας στο facebook (ΠΥΡΝΑ).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

34 €
- €
tags / Πύρνα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.