“In a window of Prestes Maia 911 Building”: η έκθεση του φημισμένου Βραζιλιάνου φωτογράφου Julio Bittencourt

Julio Bittencourt

Ο διακεκριμένος φωτογράφος, έργα του οποίου έχουν παρουσιαστεί σε μεγάλα μουσεία και γκαλερί στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα

Το Photometria – International Photography Festival και η Πρεσβεία της Βραζιλίας της Αθήνας παρουσιάζουν την φωτογραφική έκθεση “In a window of Prestes Maia 911 Building”, του διακεκριμένου Βραζιλιάνου φωτογράφου Julio Bittencourt στο Casa Do Brazil (Βασιλίσσης Σοφίας 23, Αθήνα).

In a window of Prestes Maia 911 building. Sao Paulo, Brazil.
In a window of Prestes Maia 911 building. Sao Paulo, Brazil.

Ο Julio Bittencourt γεννήθηκε το 1980 στη Βραζιλία και μεγάλωσε ανάμεσα στο Σάο Πάολο και την Νέα Υόρκη. Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε γκαλερί και μουσεία σε όλο τον κόσμο και δουλειές του έχουν δημοσιευτεί περιοδικά όπως GEO, Stern, TIME, Le Monde, The Wall Street Journal, C Photo, The Guardian, The New Yorker, Esquire, French Photo, Financial Times, Los Angeles Times, and Leica World Magazine.

Έχει εκδόσει 2 βιβλία το “In a window of Prestes Maia 911 Building” και το “Ramos”. H έκθεση παρουσιάστηκε στην Ελλάδα για 1η φορά στα Ιωάννινα τον Ιούνιο του 2016 στο πλαίσιο του Photometria International Photography Festival με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Βραζιλίας της Αθήνας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.