Η Νάνα Μούσχουρη στο Ηρώδειο

Νάνα Μούσχουρη

Μετά από 60 χρόνια καριέρας και πάνω από 10.000 παραστάσεις παγκοσμίως, η μεγάλη ερμηνεύτρια επανέρχεται με μία μεγάλη συναυλία

Η Νάνα Μούσχουρη, που ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν από 60 χρόνια για να διαγράψει λαμπρή πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, έχει δώσει πάνω από 10.000 παραστάσεις στα σπουδαιότερα θέατρα του κόσμου, από την Όπερα του Παρισιού, το Royal Albert Hall του Λονδίνου και τη Φιλαρμονική του Βερολίνου έως το Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, την Όπερα του Σίδνεϋ και το Teatro Monumental στη Χιλή αλλά και σε θέατρα και μουσικές σκηνές σε μικρές πόλεις και χωριά.

Φέτος, επανέρχεται με μία μεγάλη συναυλία για να μας τραγουδήσει τον «μύθο» της, που ξεκίνησε με το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και συνεχίστηκε με μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, όπως το «White Rose of Athens», το «Α force de prier», το «Au cœur de septembre» και «Le temps des cerises».

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, του οποίου η διεθνής ερμηνεύτρια, που το 2017 ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ», είναι αρωγός από την πρώτη χρονιά της ίδρυσής του, το 1990. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Συντελεστές

Lucien di Napoli (πιάνο)
Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι)
Αγγελος Πολυχρόνου (κρουστά)
Jean Philippe Roux (μπάσο)
Philippe Pegno (πνευστά – κρουστά)
Yannick Dearborn (κιθάρα)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

20 €
- 85 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.