Η Νοσταλγία στον 19ο αιώνα: Νύχτες Έντγκαρ Άλλαν Πόε στο Rabbithole

Μια περίοδος θεατρικής γνωριμίας του αμερικάνου διηγηματογράφου Έντγκαρ Άλλαν Πόε με το ελληνικό κοινό έρχεται στο Rabbithole

To Rabbithole και η ομάδα Νοσταλγία δημιουργούν για πρώτη φορά, μια περίοδο θεατρικής γνωριμίας του αμερικάνου διηγηματογράφου Έντγκαρ Άλλαν Πόε με το ελληνικό κοινό.

Στη χρονική περίοδο έξι εβδομάδων, έξι ομάδες που θα επιλεγούν ύστερα από αίτηση συμμετοχής, θα παρουσιάσουν στο κοινό και από μία παράσταση βασισμένη πάνω σε ένα από τα διηγήματά του Πόε. Παράλληλα, στο φουαγιέ αλλά και στις ηλεκτρονικές σελίδες της ομάδας και του χώρου θα διατίθεται άφθονο υλικό και αφιερώματα για την ζωή και το έργο του σκοτεινού αυτού συγγραφέα που σημάδεψε τον 19ο αιώνα.

Πρόκειται για το πρώτο project της ομάδας Νοσταλγία για τη θεατρική χρονιά 2018-2019 με θέμα “Η Νοσταλγία στον 19ο αιώνα”.

Κάλεσμα Ενδιαφέροντος

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν πρόταση για μία παραγωγή / παράσταση / σκηνική σύνθεση βασισμένη σε ένα από τα διηγήματα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.

Η κάθε ομάδα θα παρουσιάσει τη δουλειά της για τέσσερις συνεχόμενες παραστάσεις (Πέμπτη έως Κυριακή), προκειμένου να αξιοποιηθεί πιο άρτια ο χώρος και ο εξοπλισμός του, όπως επίσης και για την καλύτερη και καθαρότερη προώθηση της συνολικής δράσης αλλά και της κάθε ομάδας ξεχωριστά.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση μπορούν, εάν το επιθυμούν, να κλείσουν ραντεβού για να δουν τους χώρους του θεάτρου προκειμένου να συμπεριλάβουν τοποειδικά στοιχεία στην περιγραφή της πρότασής τους.

Αίτηση Συμμετοχής: http://www.rabbitholespace.com/19

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.